‘Bella Ciao’, simbol lufte ndaj armikut të padukshëm, kënduar nga shtatë artistë në 7 gjuhë, ndër ta edhe Irma Libohova

Shtatë artistë nga e gjithë bota, secili në karantinë në shtëpinë e tij nën drejtimin e kantautorit napoletan Tommaso Primo, kanë vendosur të risjellin këngën e famshme popullore, me produksionin e Giuseppe Spinelli , i cili ka dhënë dhe kontributin artistik bashkë me Antonio Esposito dhe Stella Manfredi.