Fotografitë më të mira nënujore

Fotografi Nënujor i Vitit është konkurs vjetor global me seli në Mbretërinë e Bashkuar, që i jep rëndësi fotografive të bëra nën sipërfaqen e oqeaneve, liqeneve, lumenjve dhe madje edhe pishinave. Më poshtë janë fotografitë më të mira dhe të shpërblyera të konkursit të vitit 2021.

Foto: Martin Broen (ShBA)

Foto: Galice Hoarau (Norvegji)

Foto: Steven Kovacs (ShBA)

Foto: Tobias Friedrich (Gjermania)

Foto: Grant Thomas (Britania e Madhe)

Foto: Karim Iliya (ShBA)

Foto: Zhang Jinggong (Kinë)

Foto: Ryohei Ito (Japonia)

Foto: Keigo Kawamura (Japonia)

Foto: Diana Fernie (Australia)