Personazhi i serisë më të përfolur është menduar të quhej Tirana

“La Casa De Papel”, është njëra ndër seritë më të përfolura ditëve të fundit.

Kjo për shkak se këtë javë ka filluar sezoni i tretë i kësaj serie.

Në këtë seri personazhet janë të emëruara me emra të vendeve. Njëra ndër to është edhe Nairobi.

Seria është e përbërë nga disa aktorë, të cilët luajnë rolin e grabitësve dhe në sezonin e fundit ata kishin për qëllim të grabisnin Bankën e Spanjës.

Nairobi, i cili është kryeqyteti i Kenias, është një aktore, por në disa media është publikuar një video, në të cilën dëgjohet Nairobi deri sa tregon se kishte dashur të emërohej me emrin Tirana, kryeqyteti i Shqipërisë. /Albinfo/

https://vimeo.com/349292915