JAVA E FILMIT SHQIP/ Në Kinotekën e RMV-së nga data 21-26 tetor

Në Kinotekën e Republikës së Maqedonisë së Veriut nga data 21 deri 26 tetor do të mbahet “Java e Filmit Shqiptar”.

Sipas njoftimit më datë 21 tetor do të niset me fillimin “Liqeni im”, ndërsa i tërë programi do të mbyllet më 26 tetor me filmin “Delegacioni”.

Kjo është një mundësi e mirë për të gjithë adhuruesit e flimit që të shkojnë në kinema dhe të argëtohen duke shikuar filmat shqiptarë.

Më poshtë mund të shihni të gjitha filmat që do të shfaqen.

Përgatiti: Schoolture.info