Edicioni i parë i festivalit “Java e vitrinave”

– Në Shkup sonte do të hapet edicioni i parë i festivalit “Java e vitrinave” (Window Displays Week). Festivali “Java e vitrinave” mbështetet nga Ambasada e Zvicrës. Në hapjen e festivalit në restorantin “Pelister” është paraparë fjalime të mbajnë ambasadorja zvicerane Sibil Zuter Tehada dhe themeluesit e festivalit Krstina Gligorovska, Iska Jankovska Mihajlovska dhe Lidija Georgieva.