Universiteti Ndërkombëtar Ballkanik ka shpallur Programin për bursa për vitin 2023/24

Universiteti Ndërkombëtar Ballkanik ka shpallur Programin për bursa për vitin akademik 2023/2024.

“Si institucion i arsimit të lartë me përgjegjësi shoqërore, ne mbetemi plotësisht të përkushtuar për të mbështetur arsimin dhe shkencën në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe në rajonin e Ballkanit duke ofruar bursa deri në 100% për studentët më të talentuar dhe më të suksesshëm.

Programi i Bursave IBU 2023/2024 është i zbatueshëm për studentët që janë shtetas të vendeve të mëposhtme:

Maqedonia e Veriut,

 Shqipëri,

Bosnjë dhe Hercegovinë,

Kosovë,

Mali i Zi,

 Serbi

Programi i Bursave është i kufizuar në kuotën e studentëve për të gjitha programet e akredituara të studimit.

Fushata do të vazhdojë deri më 30 shtator 2023.

Programi i Bursave IBU sponsorizohet nga Fondacioni për Arsim dhe Kulturë “ÜSKÜP”, themelues dhe pronar i Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik”, thuhet në njoftimin e UNB.

Më shumë detaje: