FONDACIONI ALBIZ/ Shpallë konkurs për 175 bursa për studentë

Fondacioni ALBIZ shpall konkurs për programin “Bursa për studentë për vitin akademik 2021/22”.

Fondacioni Albiz do të ndaj 175 bursa për studentë.

Aplikimi bëhet online në afatin vijues :

Prej 14.10.2021 (e enjte) deri më 26.11.2021 (e premte).

Më tepër informata rreth konkursit dhe mënyrës së aplikimit, mund të gjeni në ëeb faqen zyrtare të Fondacionit ALBIZ ose në linkun e më poshtëm:

http://albiz.org.mk/faqja/fondacioni-albiz-shpall-konkurs-per-programin-bursa-studente-per-vitin-akademik-2021-22/?fbclid=IwAR3HWrpbRmCh2pRAZo0NCHYm837ybKRpq1pi9oshiGrU_QEvxzqfTTYjRXE