Schoolture TV

Dritare kulturore për të rinjtë

Altin Axhami i ZLM-së, ka arritur rezultatin më të mirë në provimin e Gjuhës shqipe

Nxënësi i shkollës së mesme “Zef Lush Marku”, Altin Axhami ka arritur rezultat më të mirë në provimin e Gjuhës shqipe dhe letërsi.

Sipas njoftimit të shkollës Zef Lush Marku në fejsbuk, nxënësi i tyre ka arritur të përmbush testi me 99.98 për qind saktësi.

“Në bazë të rezultateve zyrtare të provimit të maturës shtetërore, Altin Axhami nga Gjimnazi “Zef Lush Marku” Shkup, është maturanti me rezultate më të mira në provimin e Gjuhë shqipe dhe letërsi…
Krenarë me nxënësin Altin Axhami !!!” thuhet nw njoftimin e shkollës “Zef Lush Marku”.

Schoolture.info